Geen eigen winkel zonder je eigen rek! Rekken kan je bestellen op twee manieren : online via onze website of offline via de kiosk in de winkel.
We vragen u om eerst een account aan te maken zodat we duidelijk weten wie je bent en om uiteindelijk de verdiensten van de verkoop van uw producten aan de juiste persoon te kunnen storten. Zorg ervoor dat uw bankgegevens correct worden ingevuld zodat wij de opbrengsten van artikelen op het juiste bankrekeningnummer kunnen overmaken. Een account aanmaken of inloggen kan u rechtsboven op de website.

 

1. Check beschikbaarheid

Geef online de gewenste periode en het gewenste aantal op en check of er nog een rek vrij is voor uw eigen winkel. U kan dit ook checken via de kiosk in de winkel.
 

2. Bestel uw selectie voor de gewenste periode

Als uw selectie groen licht geeft en uw rek is beschikbaar, dan kan je deze vastleggen en koppelen aan uw account door het rek online te betalen via onze beveiligde bestalingsprovider MultiSafePay. In de winkel, via de kiosk, kan u ook het gewenste rek reserveren. Hier is de bestelling pas compleet na betaling aan de kassa van de winkel. Vergeet daarom ook uw verkoperskaart niet!
 

3. En klaar!

Na een succesvolle transactie is het rek voor u gereserveerd en beschikbaar in uw account om te vullen met uw producten. Dit kan ook weer via de kiosk in de winkel.
Producten toevoegen doe je zo : producten toevogen.