Het conceptDit is hoe het werkt...

Je huurt één of meerdere rekken. Je rek kost € 25 per week. Je rek is 1 meter breed, 60cm diep en 2,10 meter hoog. De legplanken zijn verstelbaar. Er is ook een hangrek voor kleren voorzien.  Je mag er je eigen gezellig winkeltje van maken.

Je kunt op elk moment van de dag je rek inrichten en veranderen.  Je mag ook als het jouw goed uitkomt meer spullen in je rek zetten.  Heb je niet alles verkocht, dan kun je de huurperiode gemakkelijk verlengen.

Je krijgt stickers met je persoonlijke barcodes om je producten te prijzen.  Je bepaalt zelf de prijs van je spullen. 

Ben je bang voor diefstal, dan kan je je spullen beveiligen met beveiligingsstickers.  Die zijn aan de balie verkrijgbaar voor € 0.05 per stuk.  Ook ‘beveiligingsknopen’ voor kleding kan je eventueel huren voor € 0.05 per stuk.

Wij verzorgen de verkoop van je spullen.  Aan het einde van de huurperiode storten wij het volledige opbrengst door op je bankrekening.  Huur je een rek voor een langere periode, dan maken we in overleg iedere maand je opbrengst over.

Op onze website kan je ieder moment van de dag de verkoop opvolgen.

Op de laatste dag van de huurperiode haal je uiterlijk 1 uur voor sluitingstijd je overgebleven spullen op. 

Nog snel enkele verkooptips...

Geef ze een scherpe prijs. Prijs de artikelen niet te hoog. Kom je rek regelmatig eens checken. Je kunt dan aanvullen en eventueel opnieuw stylen. Vertel je vrienden en familie dat je je eigen winkeltje heb en waar ze het kunnen vinden, Gebruik sociale media, zoals Twitter en Facebook om je winkeltje te promoten. Zorg ervoor dat je kwalitatief goede artikelen verkoopt. Bedenk of je zelf het artikel zou willen kopen. Vraag je zelf af wat jij hiervoor zou willen betalen. Hoe het rek eruit ziet, heeft veel invloed op het verkopen van de artikelen. Zorg dat je rek netjes en overzichtelijk is, en stop het REK niet te vol, dit geeft een rommelige aanblik. Zorg dat je spullen netjes en compleet zijn. (kleding, netjes gewassen en gestreken) Vergeet niet dat je niet gelijk de eerste dag alle artikelen hoeft neer te zetten, want je kunt tijdens de huurperiode spullen toevoegen, waarvoor wij wel een artikel lijst nodig hebben. Je kunt de prijzen van je artikelen altijd tijdens de huurperiode wijzigen. Dit moet echter wel gebeuren met het plaatsen van een nieuwe barcode sticker met de nieuwe prijs. Spullen met doorgestreepte of onduidelijke prijzen kunnen niet worden verkocht. Het is aan te raden een omschrijving van een artikel op jouw artikel lijst te zetten. Mocht het zo zijn dat een barcode sticker van een artikel losraakt, dan kan er aan de hand van de  artikel lijst met een goede omschrijving worden gecontroleerd of het om het juiste artikel gaat. Ook wordt de kans kleiner dat iemand de barcodesticker tussen artikelen wisselt. Gebruik details in de omschrijving, bijvoorbeeld “CD Bob Dylan– Album” i.p.v. “CD”. Als je je eigen kledinghangers meebrengt, voorzie ze met je naam.