Kan ik ook in de winkel rekken bestellen?
Natuurlijk!
In onze winkel staan kiosks waarmee je rekken kan reserveren, producten kan toevoegen en uw account kan bekijken. Via uw verkoperskaart kan u ook uw ter plaatse gereserveerde rekken betalen aan de kassa. Wij raden u wel aan om uw account reeds online via deze website aan te maken.

Online bestelde rekken dienen wél online betaald te worden.
Wat is een verkoperskaart?
Een verkoperskaart dient om u snel en eenvoudig te legitimeren als verkoper aan de kassa. Daar worden immers rekken afgerekend en de barcodes van uw producten geprint. U kan een blanco kaart verkrijgen aan de kassa en deze vervolgens koppelen aan uw account via een van de kiosk in de winkel. Achteraf kan u aanmelden door eenvoudig uw kaart in te scannen.

Meer info over de verkoperskaart op deze pagina
Kan ik alles verkopen?

Nee, de producten moeten in uw rek geplaatst kunnen worden. Het rek is wel moduleerbaar. U kan de legger van uw rek plaatsen naar de grootte van uw producten.  U kan leggers weglaten of meerdere legger gebruiken.  Als U enkel kleding wil aanbieden is het ook mogelijk een extra kledingroede te gebruiken.

We zijn een winkel, voor de hele familie, dus ook voor kinderen.  Erotische artikelen worden dus ook niet toegestaan, ook geen DVD van XXX-films.

Bederfbare voedingswaren worden ook niet toegestaan.

Kan ik als handelaar ook een rek huren?

Dat kan, meer informatie vindt U hierover op deze website.  Voor handelaar zijn er wel andere condities voorzien dan voor particulieren.

Wanneer worden mijn verkochte goederen uitbetaald?

De regel is, na het verstrijken van de huurperiode.  Huurt U voor een langere periode dan wordt er afgesproken om elke maand een afrekening te doen.

Kan ik mijn prijzen aanpassen?

Dat kan, via de website of via de kiosk in de winkel.  Nadat U de prijzen daar aangepast heeft, moet U de nieuwe barcodes aanvragen in de winkel en vervolgens de oude prijzen (barcodes) vervangen door deze nieuwe.

Kan ik ook grote spullen verkopen?

De goederen moeten in het rek kunnen.  Maar, heeft U bijvoorbeeld een wandkast of een auto te koop, dan kan U hiervan wel een foto maken in deze aan uw rek hangen met vermelding van de prijs en uw telefoonnummer. Op die manier kan U potentiële kopers aantrekken.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Wij hebben natuurlijk een verzekering tegen brand en waterschade.  Dit is een forfaitair bedrag per rek. Meer info via info@rekhet.be

Online platform
Het online platform van REKHET waarmee u uw account kan beheren werkt het beste in Chrome, Safari of Internet Explorer. Er is een ongekende bug in FireFox en daarom is het niet aangeraden deze laatste browser te gebruiken. Als er vragen zijn kan u deze stellen via de gekende kanalen.